o nama

Logističko Privredno društvo DOO "Javna Skladišta" iz Subotice pruža usluge skladištenja svih vrsta carinskih i necarinskih roba (osim lako zapaljivih tečnosti i eksplozivnih materija) u ambijentalne magacine i magacine u temperaturnim režimima u HACCP sistemu , manipulacije robom (istovari, utovari, pretovari), špedicije, izdavanja magacinskog prostora, usluge rada viljuškara van kruga društva kao i pružanje usluga parkirališta za teretna vozila.

Logističko Privredno društvo DOO "Javna Skladišta", svojim položajem u neposrednoj blizini Evropske Unije, raspoloživom veličinom skladišnog prostora (24.909 m2), razvijenom infrastrukturom, mogućnošću proširenja postojećih kapaciteta i usluga, stručno osposobljenom radnom snagom, predstavlja lidera bez konkurencije u pružanju logističkih usluga na području Subotice i šire okoline. Postojeća skladišta, prateća infrastruktura, mehanizacija i stručni kadar omogućuju ekspeditivnu, brzu i bezbednu manipulaciju robom, istovremeno na više vozila ili vagona.

Površina parkinga ( 27.257 m2) za teretna vozila, daje mogućnost istovremenog parkiranja za preko 200 teretnih vozila, sa mogućnošću pružanja svih pratećih usluga vezanih za kamionske carinske terminale.

 

Logističko Privredno društvo DOO "Javna Skladišta" poseduje redovno održavani industrijski kolosek, koji mu daje prednost u odnosu na konkurenciju i omogućuje manipulaciju i skladištenja masovnih količina roba koje se prevoze železnicom, roba koje se prevoze kontejnerima i roba koje se prevoze organizivanim železničkim transportom- maršutnim vozovima. Mogućnost , odnosno kapacitet istovara sa koloseka je oko 900 tona na dan ili 18-20 vagona na dan, bez većeg uticaja na ostale poslove (otpreme, pretovari, istovari...).

Logističko Privredno društvo DOO "Javna Skladišta" je vlasnik carinskog terminala na kojem je locirana i funkcioniše jedna od najefikasnijih carinskih ispostava u Srbiji "C.I. Javna Skladišta Subotica". Pored toga, DOO "Javna Skladišta" imaju odličnu poslovnu saradnju i sa ostalim subjektima koji utiču na uspešno poslovanje vezano za uvoz i izvoz roba, pogotovo sa inspekcijskim i nadzornim službama u striktnoj primeni i sprovođenju zakonskih propisa iz oblasti delatnosti i poslovanja kojima se bave, kao i sa špedicijama, transporterima i drugim subjektima koji su prisutni u lancu poslovanja vezanim za uvoz-izvoz.

Logističko Privredno društvo DOO "Javna Skladišta" je privatizovano tokom 2008.god. a stopostotni vlasnik je multi-kontinentalna kompanija "Nelt Co" iz Beograda, koja predstavlja jednu od najvažnijih karika u lancu snabdevanja potrošača proizvodima široke potrošnje u našoj zemlji, okruženju i u zemljama centralne Afrike.

Adresa: Tuk Ugarnice BB 24000 Subotica, Srbija
Kontakte možete naći na ovom linku: kontakti