rólunk

A Szabadkai logisztikai és gazdasági társaság "Javna Skladišta" ("KŐZRAKTÁRAK") KFT tárolási szolgáltatásokat nyújt minden fajta vám és vám mentes áru részére (a könnyen gyúlékony fojadékok és robbanékony anyagok kivételével) az ambijentális raktárokban és a HACCP rendszernek megfelelő raktárokban amelyek hőmérséklet rezsimmel vannak ellátva, áruval való manipuláció (kirakás, berakás, átrakás), spedició, a raktár helyiség bérbeadása, a targoncával való szolgáltatás a társaság területén kívül vallamint szolgálunk parkoló helységgel a teherautók számára is.

A logisztikai és gazdasági társaság "Javna Skladišta" KFT a meglévő elhelyezkedésével az Európaí Únió határai mellet, a raktár helység nagyságával (24.909 m2), a fejlett infrastukturájával, a lehetőséggel hogy a meglévő kapacitások és szolgáltatások tovább bővithetőek, a szakképzet munka erővel, Szabadkán és tágabb környezetében vezetői pozícióban van konkurencia nelkül a logisztikai szolgáltatásokat illetően. A meglévő raktárok, a megfefelő infrastruktura, a mehanizáció és a szakképzet kádér lehetővé teszik az ekszpeditív, gyors és biztonságos árú manipuláció végrehajtását egyszerre több járműn vagy vagonon.

A parkoló terület (27.257 m2) a teherautók számára lehetőséget kínál hogy egyszerre több mint 200 teherautó parkoljon a lehetőséggel hogy az összes kisérő szolgáltatást elvégezék amely a teherautók vám termináljához kapcsólódik.

 

A logisztikai és gazdasági társaság "Javna Skladišta" KFT ipari vágányal rendelkezik, amely rendszeresen karban van tartva, ez előnyt jelent neki a konkurenciával szemben és lehetövé teszi a tömeges áruval történő manipulációt és a raktározást amelyet vasuttal szállitanak, amelyet kontejnerel szállítanak illetve amelyet szervezeten szálítanak vasuton – utíterves vonatok. A lehetőség, illetve a kirakási kapacitása az ipari vágányról kb. 900 t/nap illetve 18-20 vagon/nap, nagyobb hatás nélkül a többi munkálatokra (elszálítás, átrakás, kirakás...).

A logisztikai és gazdasági társaság "Javna Skladišta" KFT vám terminal tulajdonos ahol funkciónál egyike a legeredményesebb Szerbiai vám kirendeltség a "C.I. Javna Skladišta Subotica" (V.K. KÖZRAKTÁRAK SZABADKA). Mind e mellet, a "Javna Skladišta" KFT kitünő üzleti együttműkodésben van a többi intézményekkel amelyek meghatározó szerepet töltenek be a sikeres ügyinézésben az áru import és exportálással kapcsolatban, főleg az ellenőrzői és felügyelői szolgáltokkal a szigorú jogszabályok alkalmazásában a munka és tevékenységi területnek megfelelöen, valamint a speditőr cégekkel, szállítokkal és a többi meghatározó intézményekkel amelyek megtalálhatoak az üzleti láncban az áru export és importálással kapcsolatban.

A logisztikai és gazdasági társaság "Javna Skladišta" KFT-ot privatizálták a 2OO8-as év folyamán, a százszázalékos társtulajdonos a multikontinens vállalat "Nelt Co" Belgrádból, amely egyike a legfontosabb láncszem a fogyasztok széleskörű ellátásában fogyasztásí cikkekkel ahogy belföldön a környező országokban és közép Afrika országjaiban is egyaránt.

Cím: Tuk Ugarnice BB 24000 Subotica, Srbija
Erre a linkre található kapcsolatok: elérhetőségeink