szolgáltatásaink

1. Raktározás


E szolgáltatás magába foglalja az áru raktározását a nyitott, fedett és csukott raktárokban.

A logisztikai és gazdasági társaság "Javna Skladišta" KFT 2 tipusú csukott vám raktárral rendelkezik:
  • Nem élelmiszer ipari termékek raktárai
  • Élelmiszer ipari termékek raktárai amelyekben az élelmiszerbiztonságí törvény alapján, a HACCP rendszerben, az áru raktároza van:
    • Az ambijentális hömérséklet reszimben +25ºC-ig. Az áru olyan raktárokban van tárolva ahol folyamatosan hőmérséklet ellenörzést végeznek. A raktárképek a galériában találhatoak.
    • Hűtött kamrákban amelyek hömérséklet rezsime OºC-tól +8ºC-ig. Az áru olyan raktárokban van tárolva ahol folyamatosan hőmérséklet ellenörzést végeznek. A raktárképek a galériában találhatoak.
    • Hűtőházakban, fagyasztot hőmérséklet rezsimmel -18ºC-ig. A raktárképek a galériában találhatoak.

2. Az árú manipulációja (kirakás, berakás, átrakás, mozgatás, igazítás)


A logisztikai és gazdasági társaság "Javna Skladišta" KFT rendelkezésére áll a szügséges mehanizáció és berendezésí tárgyak a manipuláció elvégzéséhez minden féle árúhoz a közúti áru szállítást végző teherautókból, vagonokból és kontejnerekből a raktárokba illetve más közúti árúszálítást végző járműkbe, vagonokba illetve kontejnerekbe. A mehanizácioból rendelkezésünkre ál:
  • 12 targonca amelyeknek teherbírása 1,5t, 2t, 2,5t, 3,5t, 7,5t, 12,5t

Ez a szolgáltatás magában foglalja az árú elhelyezését a nyitott, a zárt és a fedett vám raktárokban.

 

3. A targoncával való szolgáltatás a társaság területén kivűl


Ez a szolgáltatás magába foglalja targoncával a kijárást a komitensel megbeszélt helyre Szabadka községén belül a targocákkal amelyeknek a teherbírásuk 1,5 t-tól 12,5 t-ig van és regisztrálva vannak a tömeg közlekedésre.

Fennáll a lehetőség hogy a targoncák munkába álljanak Szabadka községén kivül is amenyiben a targoncát megfelelő gépjárművel átszállítják a helyre ahol el kell végezni vele a munkát.

4. A magacin és az irodahelység bérbeadása.


A logisztikai és gazdasági társaság Javna Skladišta KFT szolgál a lehetöséggel hogy a magacin helységet a szükséges infrastruktúrával bérbe lehessen venni, úgyszintén az irodahelységet is amely meghatározot raktározási és disztribuciós munkák elvégzéséhez szükséges.

5. Parkolási szolgáltatások.


A parkolási szolgáltatásokat mind azoknak a komitenseknek nyújtják akik a "Javna skladišta" KFT-n belül vannak illetve munkájukat hajtják végre.

Megjegyzés:

A logisztikai és gazdasági társaság KFT "Javna skladišta" garantálja hogy az összes felsorolt szolgáltatás végrehajtása gyors és korrekt és a lehetséges (jogosnak bizonyult) reklamációkat vállaják és a "Javna skladišta" KFT költségén elhárítják.

Az objektumok és a benne lévő áru biztonsága magas szinten van mivel a biztonsági szolgálat nappal és éjszaka is felügyeli és őrzi az összes objektumot a "Javna skladišta" KFT terminálján (24 órát naponta, vasárnap és ünnepnapokon is). Az objektumok füstérzékelővel, video felügyelettel és betörés elleni rendszerrel vannak felszerelve.